Restaurant

Diavolo Grill House

Diavolo Grill House -un restauranat cu specific bbq, este un loc minunat pentru iubitorii de carne și gusturi intense. Imaginați-vă un mediu confortabil și primitor, cu o atmosferă rustică, unde aroma tentantă a cărnii afumate umple aerul și îți îmbie simțurile.

Meniul este special gândit și pregătit de Chef Falvai János AKA Giovanni Villaggi, cu o vastă experiență în gătirea cărnii de vită, lucru dovedit și de multiplele medalii primite de acesta la evenimentele de specialitate și oferă o varietate de preparate de carne de vită afumată,dar nu numai, gătite cu migală și pasiune pentru a obține o savoare bogată și o textură fragedă. De la coaste de vită afumate lent, la garnituri proaspete, opțiunile sunt diversificate pentru a satisface gusturile fiecărui client.

Ambianța este completată de elemente de design cu mobilier din lemn masiv, iluminare moale pentru a crea o atmosferă intimă și primitoare. Muzica ambientală completează experiența, oferind clienților un cadru relaxant pentru a se bucura de mâncarea lor.

Diavolo Grill House este fi un loc ideal pentru a te bucura de delicii culinare autentice și pentru a te relaxa într-un mediu plin de farmec și savoare.

Restaurant

Rezervare